Persondatapolitik

Persondatapolitik for Asylforum Aalborg

Vi har en medlemsliste over de medlemmer, der betalte til generalforsamlingen men ellers ingen personoplysninger og ingen følsomme personoplysninger. Vi har vidergivet navn og addresser til NordVirk, der en gang imellem donere opgraderede “refurbished” computer.

Foreningens dataansvarlige

Britt Rasmussen, suppleant i bestyrelsen, er foreningens dataansvarlige. Basel som er formand og Hoza, der er kasser, har også adgang til disse data.

Formålet med at behandle personoplysninger

Vi har en medlemsliste og liste over bestyrelsesmedlemmer fordi de skal man have for at være en forening I Danmark. Vi oplyser navn og addresser til NordVirk da der er et års garanti på produktet og NordVirk skal bruge dette for at vide, at de har den rette person.

Hvilke lovgrunde, der er for håndteringen

Vi skal vist lave en aftale med Google fordi vi bruger gmail, så det vil vi arbejde på at få.

Hvilke oplysninger vi gemmer og hvor længe

Vi gemmer medlemslister med navn og email. Vi gemmer dem ret længe da det kan være relevant for kommende ansøgninger, medlemmer eller andet. Listen over modtagere af computere blive heller ikke slettet med det samme, da vi som regel, kun giver en computer én gang til en person. Derfor skal vi gerne kunne se hvem, der har modtaget en.

Hvilke oplysninger vi giver videre til aktører uden for foreningen

Vi oplyser navn og addresser til NordVirk da der er et års garanti på produktet og NordVirk skal bruge dette for at vide, at de har den rette person. Ellers gør vi ikke.

Hvilke rettigheder har du?

Hvis du står som medlem kan du altid få slettet dit navn og email, hvis du ønsker det. Bare spørg Britt evt. på kontaktasylforumaalborg@gmail.com. Vi kan ofte også slette dit efternavn på computerlisten og ønsker du ikke nogen et årig garanti kan dine informationer også let slettes fra listen vi giver til NordVirk. Der klages som regel igennem Britt alligevel. Er der taget et billede af dig som du ikke vil have på vores webside eller facebook side kan du ligeledes sige det til Britt og så tager hun det væk med det samme.

Hvordan de opbevarer personoplysninger

Vi opbevarer dem i en lukket gmail som kun Britt, Hoza og Basil har adgang til. I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Asylforum kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Facebook og webside

Asylforum har en webside, der muligvis benytter Google Analytics til at lave statistik over besøgene på siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form. Vi benytter hverken annoncer eller andre funktioner, der kræver, at vi deler ikkeanonymiserede oplysninger med Google. Vores hjemmesider benytter måske cookies til at indsamle statistik, forbedre hastigheden og til at sikre vores side. Cookies hjælper os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Asylforum bestræber sig på at indsamle et absolut minimum af oplysninger og sikre, at de ikke bliver misbrugt, videregivet eller offentliggjort. Asylforum har også en Facebookside og facebookgrupper, og når du interagerer med vores indhold disse steder kan Facebook indsamle data til brug for markedsføring og lignende. Eftersom interaktionen foregår på deres platform, er Asylforum ikke ansvarlig for den information, som indhentes ad denne vej.

Hvornår slettes personoplysninger

Personoplysningerne slettes når bestyrelsen bedømmer, at der ikke længre er noget formal med at beholde dem.